free web maker

Jobcampers zijn

DE JOBCAMPER

Uw expert en coach voor uw persoonlijke situatie die deskundige is op uw vakgebied en hierdoor in staat is uw situatie als een specialist te beoordelen en u een unieke vorm van loopbaanbegeleiding te bieden.

Advocaat, gespecialiseerd in arbeids- en contractenrecht. 

Binnen Jobcamp komt de expertise van Rob Ouderdorp tot uiting als kandidaten een (latent) geschil met hun werkgever hebben. Denk hierbij aan ontslag. De hoogte van de transitievergoeding- en/of outplacementtraject. Rob heeft ook juridische expertise op het vlak van ziekte en/of WIA trajecten voortkomend bijvoorbeeld uit 2e spoor trajecten. www.ouderdorpadvocatuur.nl Rob Ouderdorp zoekt in samenspraak met de kandidaat naar een voor zijn/haar geschil passende oplossing.

Fiscaal-jurist Belastingkundige

Jacob van de Beldt; fiscaal jurist en belastingkundige. Jacob is vraagbaak en expert op het gebied van belastingzaken voor de kandidaten van Jobcamp programma’s . Denk hierbij bijvoorbeeld aan:” Ik wil voor mijzelf starten, hoe pak ik dat aan?” Of, wat te doen met de transitievergoeding? www.vandenbeldt.nl Tijdens de begeleiding van kandidaten in trajecten blijken fiscaal juridische onderwerpen, mogelijke hobbels, door de inbreng van Jacob teruggebracht te worden tot aanvaardbare, creatieve en oplossingsgerichte porties. Kandidaten waarderen zijn creativiteit en no nonsens aanpak.

Loopbaanadviseurs

Aan Jobcamp hebben meerdere loopbaanadviseurs zich gecommitteerd. De adviseurs zijn minimaal aangesloten bij het NOLOC en/of CMI. Hebben veelal een eigen praktijk en beschikken over meerjarige (gespecialiseerde) werkervaring.

(NIP) Psycholoog

Jobcamp werkt binnen haar programma aanbod samen met een aantal gespecialiseerde psychologen. Denk hierbij aan specialisten op het vlak van ontwikkel-assessments en/of counseling.

Personal-| outdoor trainer

De aangesloten- en gecertificeerde personal en outdoor trainers hebben een meer dan sportieve achtergrond. Op verantwoordde wijze zorgen zij er voor dat kandidaten op een prettige manier ‘in shape’ komen. 

Salsa docent

Salsa docenten binnen Jobcamp zorgen voor beweging, expressie en lol. Het durven en kunnen bewegen. Je ‘overgeven’ (onderdeel van de programma’s ) brengt iedere keer prachtige verrassingen met zich mee. 

Kledingconsultant

De eerste indruk bij een sollicitatiegesprek wordt zeker gesteund door een juiste kleding-, kleur-en make-up keuze. De Jobcamp kleding experts verstaan hun vak. Een subtiele aanpassing heeft vaak al een enorme impact. Kleding b.v. in combinatie met een treffende profiel foto opent deuren.

Yoga-Mindfullness docent

“Ontspanning, stressreductie, tijd voor jezelf”. Zomaar wat steekwoorden die de docenten terugkrijgen van kandidaten. Een gezonde geest in een gezond lichaam belichaamt hun inzet om hier een bijdrage aan te leveren.

Burn-out expert

Het Burnup-Boost programma is een van de pijlers binnen Jobcamp die samen met verschillende Burn-out deskundigen aangeboden wordt om ‘Burn-out’ een gezicht te geven. Maar ook in preventieve sfeer leveren zij een waardevolle bijdrage. Hoe herken ik de symptomen en wat kan ik nu al doen om uit- en terugval te voorkomen. Hoe gezond leef je nu?

Organisatieadviseur

Binnen Jobcamp zijn tevens organisatie-|opleiding- en onderwijskundig adviseurs werkzaam. De gelieerde adviseurs hebben een trackrecord binnen de ‘nationale consultancy en/of onderwijswereld. Gespecialiseerd zijn een aantal op het vlak van het geven van training en coaching voor (top-) executives.  

Wandelcoach

Heerlijk naar buiten. Frisse lucht, bewegen, ervaren en soms geen woord hoeven (mogen) zeggen. Dat typeert de wandelingen binnen Jobcamp. Bezig zijn met de elementen. En uiteraard er is altijd tijd voor een goed gesprek. De natuur bied voldoende ruimte en uitdaging om tijdens deze sessies van de gebaande paden af te wijken.

Jobhunter

In de actieve zoektocht naar werk is het fijn om ondersteuning te krijgen van een Jobhunter. “Waar zijn de banen?” Felix Hoek is binnen Jobcamp verantwoordelijk voor dit traject. Felix is een HR manager, businesscoach met roots in de executive search. Buiten de gebaande paden denken is voor Felix een tweede natuur. www.hoekhrm.nl

Arbeidsdeskundige

De bij Jobcamp aangesloten arbeidsdeskundige(n) werken bij de totstandkoming van arbeidsdeskundige rapportages (2e +3e spoor)samen met de beschikbare Loopbaanadviseurs. Omgekeerd geeft een ADO rapportage de loopbaanadviseurs waardevolle informatie om samen met de kandidaat bijvoorbeeld de arbeidsmarkt te verkennen en vervolgstappen te zetten.  

Weerbaarheidstrainer

Assertiviteit, voor jezelf opkomen en situaties de baas zijn en blijven, vormen een rode draad in de lesstof die de weerbaarheid trainers de kandidaten bijbrengen. Met veel passie zien we door toedoen van de trainer(s) dat kandidaten groeien en nog meer in zichzelf (gaan) geloven. 

Zangdocent

Amand Hekkers, naamgenoot en zangdocent. De kracht van de stem kan als geen ander door Amand aan kandidaten bijgebracht worden. Binnen de workshop ‘ontdek je stem’ neemt Amand je onder andere mee in: goed staan, ademen, gebruik maken van de ruimte en de juiste toepassing van klank en intonatie. Zingen is leuk! www.amandhekkers.com 

Fotograaf

Solliciteren gaat vaak om de eerste indruk. Die eerste indruk wordt op een voortreffelijke wijze vastgelegd op de gevoelige plaat door Hans Schellevis hansschellevisphotography.com Portretfotografie is dé specialiteit van Hans. Neem hierbij zijn kwaliteit om kandidaten op het gemak te stellen. Dit heeft tot gevolg dat het resultaat verbluffend is.